مشاوره حقوقی رایگان - زمین خالی در شهرک مسکونی در روستای .... از توابع شهرستان فریدونکنار در استان مازندران

با عرض سلام و تشکر. در سال 90 یک فقره زمین خالی سند منگوله دار در شهرک معتبر در روستای .... از توابع شهرستان فریدونکنار در استان مازندران خریداری شد و بلافاصله سند تبدیل به تک برگ و پروانه ساخت از دهیاری اخذ گردید.
در سال 93 نیز یک فقره زمین خالی سند منگوله دار چسبیده به زمین فوق الذکر خریداری و بلافاصله سند تبدیل به تک برگ و پروانه ساخت از دهیاری اخذ گردید.
متاسفانه بعلت مسائل مالی و عدم هماهنگی زمین ساخته نشد ولی مجوزها توسط دهیار جدید تمدید گردید.
در سال 99 شروع به ساخت انجام شد ولی دهیاری در زمان ارائه گزارش شروع به کار به مهندس ناظر اعلام نمود که دهیار قبلی تخلفات زیادی انجام داده است و این نوع پروانه های ساخت باطل است و چون در سال 91 طرح هادی آمده است زمین های خالی در شهرک مسکونی تبدیل به زمین های کشاورزی شده و باید مراحل تغییر کاربری انجام دهید.
متاسفانه علارقم در دست داشتن کلیه چک های پرداخت بنام دهیاری و ارائه استعلام دفترخانه در زمان تنظیم سند از جهاد کشاورزی که زمین را مسکونی اعلام نموده بود و اینکه هم در پروانه ساخت زمین مسکونی اعلام و توسط دهیار قبلی که ظاهرا تخلفاتی انجام داده بود و حتی دهیار جدید پروانه ساخت را تمدید نموده بود حاضر به قبول ادامه کار نشدند و هزینه پروانه ها را نیز مسترد ننمودند.
آیا این اقدامت دهیاری وجاهت قانونی دارد و چه اقدامی باید انجام داد؟
با سپاس از رهنمودهای جنابعالی.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما دارای پروانه ساخت میباشد و تمام هزینه های پروانه ساخت را هم پرداخت کرده اید و پروانه ساخت شما قانونی صادر شده است و اگر دهیاری اشتباه کرده است به مالکان زمین ربطی ندارد ، شما باید مشغول به ساخت زمین بشوید و هیچ شخصی نمی تواند جلوی ساخت شما را بگیرد
و در صورت ممانعت از ساخت توسط شما ، شما میتوانید شکایت نمایید و مطالبه خسارات خود را نمایید و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود متاسفاته موارد مشابهی به وجود آمده خدمتتون عرض کنم که شما مدارک قانونی دارید و مشکلی متوجه شما نیست