مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

من به مدت 6 سال در یک مغازه کار میکردم الان 2 سال است که دیگر انجا کار نمیکنم همه حقوقم را نگرفته بودم با صاحب مغازه اختلاف داشتیم به اداره کار شکایت کردم بعد از 2 سال رای به نفع من صادر شد بعد از 5 ماه به دادگستری مراجعه کردم صاحب مغازه ادعای اعسار و نداشتن مال به علت ورشکسته شدن میکند قبل از تشکیل اولین جلسه دادگاه که همان جلسه ادعای اعسار او بود ماشین او را توقیف کردم البته ماشین به نام او نیست بلکه یکی از دوستان صاحب مغازه از شخص دیگری مبلغ 9 میلیون طلب داشته در ازای طلبش ماشین را برمیدارد و به صاحب مغازه میدهد و قرار میشود که او کم کم این 9 میلیون را به دوستش بدهد ولی سند ماشین هنوز به نام همان شخص اولی هست و الان حدود 4 سال است که ماشین در تصرف صاحب مغازه است حالا در جلسه اعسار دادگاه 2 نفر را به عنوان شاهد آورده و قسم دروغ خورده اند که ورشکسته شده و مالی ندارد که بپردازد و ماشین هم به نام شخص دیگری است و بصورت قرضی در اختیار اوست ایا استشهاد محلی که تایید کند ماشین در تصرف صاحب مغازه هست برای در توقیف ماندن ماشین تا گرفتن طلبم کفایت میکند
اگر الان درخواست خسارت تاخیر تادیه بکنم با وجود چنین ادعایی از سوی صاحب مغازه و شهادت درووغ ایا درخواست من مورد قبول واقع میشود و اگر مورد قبول واقع شود تا رای نهایی و گرفتن پول و خسارت ایا ماشین همچنان در توقیف باقی میماند

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام آعسار مغازه دار پذیرفته خواهد شد . و طلب شما را بطور اقساط پرداخت خواهد کرد.