مشاوره حقوقی رایگان - دختران

آیا صرف از دست دادن بکارت در دختران حتی بدون نزدیکی به منزله عدم باکرگی است و اذن پدر از این شخص برداشته می‌شود و دیگر دوشیزه نیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در اینخوص اخلاف نظر وجود دارد ولیکن عدم بکارت مومب اسقاط اذن ولی خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر برای انعقاد عقد نکاح دختر ، اذن پدر یا جد لازم است هر چند که بعضی از اساتید و مراجع ، اعتقاد دارند که اذن پدر لازم نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
رویه به اینصورت است که عدم دوشیزه بودن نیاز به اذن ندارد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نيازي به اجازه نمی باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خير صرفا در صورت ازدواج قبلي كه دوشيزگي از بين رفته باشد نيازي به اذن پدر نيست در غير اينصورت نياز به اذن پدر يا جد پدري وجود دارد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد