مشاوره حقوقی رایگان - حیاط اختصاصی

با سلام
اینجانب مالک یک آپارتمان در طبقه همکف از ساختمان 3 واحدی هستم که راهرو و پارکینگ دو واحد بالا مجزا است و ورودی واحد بنده از داخل حیاط هست، ولی در سند حیاط اختصاصی قید نشده
در ضمن دو واحد بالا سند مشاع دارند ولی واحد همکف بنده سند تک برگ دارد و پایانکار ساختمان در سال 81 صادر شده
آیا بنده میتوانم در داخل حیاط ماشین پارک کنم؟
با توجه به ورودی مجزای واحد بنده از داخل حیاط آیا همسایه ها میتوانند از حیاط استفاده و یا ماشین پارک کنند؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر جز مشاع ساختمان باشد نیاز به هماهنگی با همه سکنه دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حیاطجز مشاعات است وباید اذن تمامی مالکین اخذ گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حیاط جز مشاعات است و هر گونه تصرف در مشاعات فقط با موافقت همه مالکان امکان دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود استفاده از قسمتهای مشاع نیاز به رضایت تمام مالکین است.