مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر و مادر فوت شده

با سلام. پدر من که بازنشسته نیروی مسلح بود فوت کرده و من بخاطر مطلقه بودن بهمراه مادرم نصف حقوق رو برای هر کدام میگرفتیم. مادرم هم به تازگی فوت کرد. بارها از وکلای محترم سوال کردم که آیا حقوق مادرم هم که فوت کرده به من میرسد یا نه؟ یعنی اینکه حقوق کامل پدر رو خواهم گرفت و وکلا جواب دادند بله. حقوق کامل خواهید گرفت. ولی حقوقم اضافه نشد و همان مقدار قبلی رو یعنی کمی کمتر از نصف رو گرفتم. آیا قانون عوض شده و همین مقدار رو خواهم گرفت؟ 1400/6/29

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرار بود حقوق کم شود اما بعد تکذیب شد اما در صورتی که جواب خود را نگرفتید تماس بگیرید تا پیگیری شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قرار بود 1/3 حقوق برای دختران باشد که گویا تکذیب شد
از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید