مشاوره حقوقی رایگان - لایحه جدید دولت (ساماندهی شرکتیها) شامل حال ناظرین سازمان چای که قرارداد کار مدت موقت دارند میشود؟

اینجانبان حدودا 400 نفر ناظر خرید تضمینی برگ سبز چای زیر نظر شرکتی که هر سال در مزایده ای در سازمان چای کشور برنده میشود و با قرارداد (کار مدت موقت) که شش ماه است و در طول فصل بهره برداری از اول اردیبهشت تا پایان مهر میباشد هر روز از صبح تا غروب آفتاب و گاها دیرتر ودر روزهای تعطیل رسمی و جمعها مشغول به کار خرید برگ سبز چای و ثبت آمار آن جهت ارسال به سازمان هستیم. بدون هیچ اضافه کاری و هزینه ایاب و ذهاب و جمعه کاری و...که در کارخانها و شعبات خرید که در روستاها و مناطق دور افتاده هستند.آیا این طرح و لایحه دولت که قرار است 45 روزه به تصویب برسد و نیروهای شرکتی وابسته به ارگان و سازمانهای دولتی جذب و واسطه شرکتی حذف و قرارداد مستقیم با خود سازمان صورت پذیرد شامل حال ما میشود؟در اصل قرارداد ما چه نوع قراردادی است؟؟آیا ما میتوانیم از این به بعد به صورت پیمانی یا... با خود سازمان چای قرارداد یکساله ببندیم؟نامه نگاری ها و فعالیت زیادی از طریق صنف و نمایندگان مجلس استان گیلان شده وحتی معاون اول رییس جمهور قبلی به آقایان ... ... جهت بررسی و اقدام لازم دستور فرمودند ولی سازمان چای زیر بار نرفت و گفتند در صورت تخصیص بودجه انجام خواهد شد.همه ناظرین حداقل 5 تا 16 سال سابقه دارند.آیا با گرفتن وکیل میتوانیم سازمان را مجاب کنیم که قرارداد یک ساله یا پیمانی با ما ببندد و ما از این بلا تکلیفی و ظلمی که در حق ما شده رهایی یابیم. حقوق یک فرد مجرد و متاهل بدون اولاد 3558000تومان است چه یکسال سابقه چه 15 سال، آن هم با این حجم کاری زیاد، اگر راهی وجود دارد لطف کنید مارا راهنمایی کنید.حتی ما صاحبان شرکت و عوامل آنها را نه میشناسیم و نه دقیق میدانیم چه قراردادی با ما میبندند که بتوانیم اقدامی قانونی در جهت مقابله با مقاومت سازمان با قرارداد یکساله شدن ما اتخاذ کنیم و بتوانیم از طریق صنف اقدامات لازم را انجام دهیم.( آیا با وکیل گرفتن کار ما حل میشود ) آیا در این 45 روز در صورت تصویب لایحه این قانون شامل حال ما میشود؟ تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

موضوع باید بطور کامل بررسی شود تماس بگیرید