مشاوره حقوقی رایگان - بردن تمامی اموال زوج حتی لباس

خلاصه عرض کنم وقتی که ترم منزل کرد جهیزیه خود و تمام وسایل زوج لباس دوربین تلفن بیسیم میز توالت سی سی دی های منزل دویست هزار تومن پول کلا همرو برد.
الان که یکسال میگذرد و طلاقش دادم.
با چه عنوانی وسایل رو پس بگیرم.
فاکتورها موجوده
ممنوننم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر وسایل توسط شما تهیه شده است به استناد فاکتورها استرداد اموال را بخواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چیزهایی که برده ارزش دادگاه رفتن ندارند برای خود سختی و مشقت درست نکن .
علیهذا ابتدا باید بتونید ثابت کنید این وسایل را خانم برداشته نه شخص دیگری وجود فاکتور فقط مالکیت شما را ثابت می کند تصاحب توسط خانم رو از طریق دیگری باید ثابت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به استنادبه فاکتورها استرداد اموال یا معادل روز قیمت آن را بخواهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اقدامات متعددی وجود دارد که میتوانید انجام دهید لذا از طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس برقرار نمایید