مشاوره حقوقی رایگان - ضبط تماس تلفنی

با سلام
یکی از همسایه های قبلی با شماره همراه من تماس گرفت و به جهت کدورت قبلی شروع به فحاشی اینجانب نموده است و بنده ناچارا جهت ارائه مدارک به دادگاه مکالمه را ضبط کردم.و پس اعلام به ایشان مبنی بر ضبط صدای او و ارائه به دادگاه ، ایشان همچنان به فحاشی نسبت به من ادامه دادند.
سوال: آیا فایل ضبط شده می تواند سند محکومیت نامبرده جهت ارائه به دادگاه باشد. و در محاکم قضایی قابل استناد می باشد؟ با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دادگاه ارائه دهید ولی توجه داشته باشید که صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشه و اماره محسوب میشود
به هر حال ممکن است طرف مقابل با پذیرش موضوع به شما کمک کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر به تنهایی دلیل نیست اما جرم هم نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله صدای ضبط شده در دادگاه اماره محسوب میشود که همراه با سایر ادله ممکن است موجب علم قاضی گردد و حکم محکومیت صادر نماید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله در کنار دلایل و مدارک دیگر به عنوان اماره به شما میتواند کمک نماید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله یکی از امارات قضایی محسوب میشود

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بله تحت شرایطی به عنوان اماره قضایی کارایی دارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر دلیل دیگری نیز داشته باشید امکان بهرمندی وجود دارد