مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

خانمم از طریق تلفن همراه و صدای خودش یا همون ویس به بنده و خانواده بنده فحاشی کرده حتی به دادگاه هم فحش داده که هیچ کس هیچ غلطی نمی تونه بکنه
حداقل ده تا ویس فحاشی دارم ازش
که به تک تک خانواده ام فحش ناموسی و بسیار رکیک داده حتی گفته میام تو دادگاه هم فحش میدم
ایا می تونم ازشون شکایت کنم و این ویس ها می تونه مدرک باشه

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله در کنار سایر دلایل مثل شهادت شهود تحت عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله معمولا فایل صوتی سند محسوب نمیشود اما در کنار دلایل دیگر از جمله شهادت شهود قابل استناد است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی صرف صدای ضبط شده مثبت وقوع جرم نمی باشد مگر در صورت ارایه ادله دیگر از جمله شهادت شهود، اقرار و...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
تحت عنوان توهین و قذف می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید شکوائیه قذف و توهین و تهدید را بر علیه ایشان مطرح نمایید
و ایشان محکوم خواهد شد