مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص طلاق از طرف زوج

باسلام ؛
زوج بعد از 14 سال زندگی ، به طور پنهانی قصد طلاق دادن زوجه داشته و تمام دارایی های (خانه، ماشین، مغازه، حساب بانکی) خود را تا قبل از درخواست طلاق به نام دیگران زده !!! و شاهد دروغین آورده و حکم اعسار هم از دادگاه گرفته !! و حالا با توهین و فحش در منزل و با اتهامهایی ( مثل دزدی مدارک ، طلا ، گوشت ، مرغ و اموال منزل ) که همه میدانیم و خود شخص قاضی هم میداند ، قصد افترا زدن به زوجه را دارد و حتی زوجه را در ذهن دو فرزند 6 و 13 ساله بد جلوه داده به طوریکه هر دو فرزند به مادرشان می گویند که " تو مارو دوست نداری و میخوای اموال بابا رو بدزدی !!!

قابل ذکر اینکه زوج در هیچ دادگاه و شورای حل اختلاف هم حاضر نشده و وکیل میفرستد و اینکه بعد از جوابیه حکم اعسار که به دادن یک سکه در ماه و 40 سکه پیش پرداخت محکوم شده ، توهین و فحش و افترا دزدی و . . . را به زوجه بیشتر کرده و زوجه هم با درخواست از پلیس 110 به منزل پدر رفته .

سوال1 : آیا لازم نیست که حداقل یکبار زوج و زوجه را در حضور یک مشاور و روانشناس قرار دهند تا اصل موضوع بررسی شود، بدون اینکه وکیل بخواهد از طرف آنها اقدام نماید ؟؟!!

سوال2 : متاسفانه با توجه وجود خلاء قانونی و شاهدهای دروغین و نبود علم قاضی دادگاه نسبت به مسائل موجود ، چطور میشود حق را به کرسی نشاند و نسبت به اینگونه رفتارهای زوج اقدام کرد؟

باتشکراز راهنمایی عادلانه شما وکلای گرانقدر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انچه مسلم است در دعاوی خانوادگی هر یک از زوج یا زوجه دنبال غالب شدن ومغلوب کردن طرف مقابل است و دادکاه ها نیز اساس را بر دلایل ومدارک عینی گذاشته وبر همین روال حکم صادر میکنند ورویه حاکم فعلا اینگونه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
زوج می تواند زوجه را با پرداخت حقوق مالی طلاق دهد
در خصوص توهین ،افترا ،فحاشی و... به استناد شهود و ...می توانید شکایت نمایید
به هر صورت هر زمان مالی از زوج پیدا کردید می توانید جهت توقیف معرفی نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زوج برای طلاق باید حقوق مالی زوحه را پرداخت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود زوج موظف در صورت طلاق حقوق مالی زوجه،تنصیف داریی را پرداخت کند