مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام همسرم وضعیت روحی خوبی ندارد و دایم پرخاشگری می کند و به من حمله می کند قبلا شکایت کرده ام و صدوده هم صورتجلسه کرده و رضایت دادم وپرونده بسته شده و وقتی منزل راترک می کند ابلاغ که به دستش می رسه بر می گرده همون الزام به تمکین. حاضر به طلاق توافقی نیست.قبلاهم سر همین دعوا ها نصف مهریه خودش را بخشید اما بازهم به آزار و اذیتش ادامه داد ومن زوج درخواست طلاق دادم سه تا بچه دارم تو این سالها هرکمکی می تونستم بهش کردم فایده نداشت.ایا اثبات اینکه تعادل روانی نداره کمکی به من می کنه واز چه راهی میشه اثبات کرد.ایشون برادرش هم که زوجه اش را طلاق داده مدتی در بیمارستان روانی بستری بوده.
سپاس گزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر در دادخواست طلاق تاثیری ندارد .
بهتر است توافقی جهت ثبت طلاق اقدام کنید و اگر مهریه زوجه کم است خودتان می توانید یک طرفه طلاق دهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما چیزی که فرمودید باید عسر و حرج شما اثبات شد در غیر این صورتی حکم طلاق صادر نمی‌شود تعادل روحی و مشکلاتی که ذکر شد باید به قدری باشد که موجب صدور حکم طلاق شما شود در غیر این صورت آنک پذیر نیست گزارش 110 کافی نیست حکم محکومیت کیفری قطعی ضرب و جرح اگر در برای ایشان صادر می‌شود مبتواند موجب طلاق شما شود و همچنین تعادل روحی و مشکلات روانی نیز باید به تایید پزشکی قانونی برسد یا اینکه همسر شما پرونده های پزشکی و روانپزشکی حاد داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با دریافت سوابق بیماری راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست طلاق به درخواست زوج دهید و حقوق مالی زوجه را پرداخت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با هر طرفندی شده یه مدت ببرید در بخش اعصاب وروان بستری اش کنید انشالله که خوب شود اگر خوب شد که الحمدالله اگرنه که حق طلاق دست مرده هر وقت بخاد می‌تونه زنشو طلاق دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید همسر خود را طلاق دهید ولی باید حقوق مالی او را پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما در هر حالتی باید مهریه زوجه را پرداخت نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بیماری روانی ایشان به نظر در حدی نیست که بتواند عسروحرج شما را اثبات کند یا به واسطه جنون فسخ نکاح را بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ادامه داشته میتوانید مجددا اقدام کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
می توانید طلاق دهید بااثبات سوء معاشرت تا نصف دارایی شامل حال زوجه نشود. در هر حال مهریه بهقوت خود باقی است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بیماری روانی ایشان به نظر در حدی نیست که بتواند عسروحرج شما را اثبات کند یا به واسطه جنون فسخ نکاح را بخواهیدبهتراست اول درمان شود چنانچه مستاصل هستید می توانید طلاق دهید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درودبرشما
درصورت طلاق حقوق مالی زوجه بایستی پرداخت شود درصورت تمایل به استفاده از مشاوره تلفنی برقرار نمائید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

با تشکیل پرونده طلاق دادگاه و پزشکی قانونی از بیمارستان مربوطه استعلام خواهند کرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زوج هر وقت خواست میتواند زوجه را طلاق دهد بعد از پرداخت امور مالی زوجه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کمکی نمی نماید
زوج نیاز به اثبات ندارد صرف پرداخت حقوق مالی زوجه جهت طلاق کفایت میکند.مستحضر باشید در هر صورت و شرایطی باید مهریه را پرداخت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. زوج هرزمان می تواند زوجه را طلاق دهد به شرط پرداخت تمام حق وحقوق زوجه، نیازی به اثبات عدم تعادل روحی نیست. نفرمودید اثبات عدم تعادل روحی ایشان برای چه موردی می خواهید . اعلام فرمایید تا راهنمایی بهتری انجام شود .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما برای طلاق دادن زوجه نیاز به دلیلی ندارید چرا که طلاق ایقاع است و با اراده مرد صورت میگیرد منتها باید حقوق مالی وی را پرداخت کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام طلاق با زوج است و هر وقت بخواهد میتواند همسرش را طلاق دهد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، با اثبات سوء معاشرت میتوانید درخواست طلاق کنید ضمناً مهریه به قوت خود باقی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

مجید فرهادی

جناب آقای مجید فرهادی :

شما می تونید طلاقش بدید ولی مانع دریافت مهریه از شما نمیشه

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام
خواسته خود را شفاف بپرسید
طلاق اتفاق افتاده از چه منظر دنبال عدم تعادل روانی زوجه هستید ؟
اگر من باب حضانت میفرمایید (چون تا 7 سال با مادر می‌باشد)از جهت ملاقات هم پدر و مادر حق ملاقات فرزند رو دارند

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام .
اگر هدف شما طلاق می باشد ، هر زمان اقدام نمایید ( مشروط به پرداخت حقوق مالی زوجه ) به نفع شما اقدام به صدور رای خواهد شد و نیازی به اثبات عدم تعادل روحی ایشان نیست . اگر هدفتان فرار از پرداخت مهریه می باشد ، اثبات عدم تعادل روانی ، تاثیری در میزان مهریه ندارد .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،،

موضوعی را که توصیف نمودید قطعا" دچار افسردگی است

و با ترغیب خانوداه اش بر استمرار رفتارش مداومت دارد

در صورت عدم سازش با یکدیگر می توانید داخواست طلاق را با مدیریت امور مالی ثبت و پیگیری نمایید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما به عنوان زوج در صورت اقدام به طلاق باید حقوق مالی همسرتان از جمله مهریه ایشان را پرداخت نموده و یا با ایشان مصالحه کرده و از طریق طلاق توافقی اقدام نمایید