مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس نفقه

سلام اگه برای گرفتن نفقه وکیل بگیرم برای کارشناس خودم باید اقدام کنم یا وکیل هم میتونه؟
اگه باید خودم اقدام کنم شرایطش چیه و چجوری باید هزینش رو پرداخت کنم؟...
و اینکه تو چه مدت طول میکشه نفقم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
هرشخص که خواهان کارشناسی باشد هزینه با اوست وکیل هم می تواند از جانب شما کارشناس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق مشاوره تلفنی با من علی اصغر نادری تماس بگیرید