مشاوره حقوقی رایگان - ایا برای گرفتن نفقه قبل هر شکایتی کارشناس دادگاه تماس میگیرن؟

سلام و عرض ادب و احترام
بنده با همسرم حدود دوازده سال ازدواج کردم ازدواج مجدد ایشون بوده با بنده. متارکه کرده بودن. دخترشون رو از سن کم بنده بزرگ کردم الان به خاطر ناسازگاری با ما پیش مادرشون رفتن و البته مادرشون تمایلی به نگهداری ندارن و دیدن پدر هم خب به خاطر خطرات که این دختر ایجاد میکنن حاضر به قبول کردن مجددشون نیستن. خلاصه برای نفقه اقدام کردن گویا. اما قبل ثبت شدن اقدامشون فردی تماس گرفتن و کارشناس دادگاه معرفی کردن و سوالاتی در مورد پرداخت و توانایی پرداخت و تمایل به پرداخت این نفقه پرسیدن خواستم بدونم کارشون قانونی بوده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری
باید دید چه سؤالاتی پرسیده شده است
راه حل وجود دارد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام ارجاع می‌دهند به کارشناس قبلش هماهنگ میشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر مورد اشاره در متن سوال فرزند شما نیست و بنابراین تکلیفی به پرداخت نفقه ندارید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر پیش از آن قطعا جلسه رسیدگی تشکیل خواهد شد

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

سلام خدمت کاربر گرامی
به نظر میرسد تماس گیرنده کارشناس دادگستری نبودند، چون بعد از ثبت دادخواست تعیین وقت می گردد و با حضور طرفین جلسه رسیدگی تشکیل می گردد سپس کارشناس توسط شعبه مربوطه انتخاب و به شما جهت پرداخت دستمزد کارشناس ابلاغ می گردد و بعد از ان کارشناس با شما جهت اخذ توضیح تماس می گیرند، در هر صورت پس از حصول اطمینان به سوالات ایشان پاسخ دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص نفقه فرزندان نفقه فیلم گذشته قابل مطالبه نیست و صرفا می تواند نفقه حال را مطالبه کند.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پس از ثبت دادخواست وارجاع به کارشناس،کارشناس ممکن است تماس بگیرد