مشاوره حقوقی رایگان - شیوه شکایت امضای زوری

با سلام بنده 1.5با همسرم صیغه دائم کردم و در صیغه نامه هیچ حق و حقوقی در نظر گرفته نشد توافقات لفظی بود که هیچکدوم انجام نداده و نه حضور داره و خرجی میده منو بلاتکلیف گذاشته فقط وعده الکی میده ، برای ثبت رسمی ازدواج و ترک انفاق شکایت کردم پرونده در جریان بود، طلاق هم نمیده، الان با تهدید و بزور منو مجبور به امضای پشت یه چک 3میلیاردی کرده به بهانه خرید خونه و هرکار میکنم که امضای منو خط بزنه نمیکنه و ازش بعنوان یه حربه برای مهار من استفاده کرده میترسم چک و بده دست کسی لطفا راهنمایی کنید چطور اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر در شرایط صیغه نامه پرداخت نفقه شرط شده میتوانیددادخواست نفقه بدهید ویا مهریه خودرا به اجرا بگذارید ودر خصوص چک اطهارنامه بدهید ویا شکایت کیفری تهدیدمطرح نمایید که با زور وقهر وغلبه ازشما امضا اخذ نموده است البته باید ادله وشهود خودرا ارائه دهید