مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ورود به خانه خریداری شده را به ما نمیدهند

سلام وقتتون بخیر ما یه واحد مسکن مهر خریداری کردیم یعنی به نام شخص دیگه ای بوده ما از ایشون خریدیم بعد حالا روی ورودی این مجتمع یه بنر زدن که پیمانکار از تعاونی به علت بدهی شکایت کرده و ملک توقیف گردیده بعد ما همه بدهی سهم خودمونو تسویه کردیم و الان میخوایم به خونمون اسباب کشی کنیم اجازه نمیدن نگهبان گذاشتن در حالیکه دعوا بین خودشونه حالا ما باید چیکار کنیم در ضمن اونجا بیشتر واحدها ساکنین در حال زندگی هستن و حتی چندتا از همسایه ها با زنگ زدن به پلیس110 تونستن به خونه هاشون اسباب کشی کنن ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما هم به پلیس تماس و صورتجلسه کنید یا از طریق دادگاه شکایت کنید.