مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار عکس

وقت بخیر من چند سال پیش در تلگرام با اقایی به صورت مجازی اشنا شدم و مدتی با هم در ارتباط بودیم
و عکسهایی از خودم فرستادم
و الان بعد از حدود شش سال این اقا گوشیشون رو ریکاوری کردن و عکسهای منو دارن و من رو تهدید به پخش عکس و شماره شخصی ام کردند
من مدرکی برای اثبات ندارم و جایی خوندم که اسکرین شات از چت مدرک موثقی نیست من در این شرایط باید چیکار کنم ؟
من یه اسکرین دارم ولی از یه دانشجوی حقوق سوال کردم گفتن که موثق نیس و من چت مشترک با این اقا رو پاک کردم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تهدید ادامه پیدا کرد از او شکایت کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت تهديد ميتوانيد شكايت كنيد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

در صورت نیاز و داشتن مدرک شکایت تهدید مطرح کنید در غیر این صورت باید صبر کنید اگر اقدامی بابت نشر عکسهای خصوصی از سمت ایشون صورت گرفت شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام تهدید به انتشار اسرار خصوصی و عکس و فیلم دیگران جرم است و مجازات حبس خواهد داشت حتی اگر خود شما عکس ها را در اختیار ایشان قرار داده باشید
طبق قانون اسکرین شات ، سند محسوب نمیشود ولی قضات اصولا بر اساس اسکرین شات حکم محکومیت صادر خواهند کرد
تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
میتوانید تحت عنوان تهدید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود هیچکس حق این اقدام را ندارد در صورت نیاز تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید از باب تهدید شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تهدید و اقدام به انتشار عکس و اسرار خصوصی جرم انگاری شده و قابل مجازات می باشد
اسکرین شات می تواند قرینه ای بر اثبات ادعا در کنار سایر دلایل باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مساله این است که ایشان بدون اجازه حق انتشار عکسهای خصوصی شما را ندارند و از این بابت و تهدیدشان به انتشار عکسهای خصوصیتان میتوانید از ایشان شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.