مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و پرونده سازی برای برادرم از طرف افسر اگاهی

با سلام برادر بنده مشاور املاک داره و مدت 10 روزه که در اگاهی بازداشته بجرم جعل اجاره نامه برا دریافت پلاک تهران برای ماشین .
از روزی که دستگیر شده تا الان جرم فرار مالیاتی بهش چسبوندن. جرم پولشویی بهش چسبوندن (جلوی من و خواهرم تهدیدش کرد گفت برات مینویسم تو درگیری ها بودی تو تیم تروریستی بودی چیکار میخوای بکنی) با تهدید و شکنجه ازش به زور اعتراف گرفتن در صورتی که جرمش فقط جعل اجاره نامه بوده پرونده به دادسرا رفته و قاضی قرار وثیقه رو یک میلیارد قرار داده ما هم دوسه روز دنبال کارای سند بودیم که ازادش کنیم امروز رفتیم سند بزاریم گفتن افسرش اومده پرونده رو برده به دادگاه جرایم اقتصادی باید برید اونجا و امروزم اجازه ملاقات به ما نداد و دوباره مثل اینکه به زور ازش اعتراف گرفته که یه باند یا شبکه بودن
ما الان چیکار باید بکنیم میتونیم برای تهدید های که کرده ازش شکایت بکنیم ؟
و اینکه این اعترافات و پرونده سازیای که براش درست کرده و به زور ازش گرفته در دادگاه چه حکمی داره ؟
یکی از بنده خداهایی که اونجا بود گفت این افسره مثل اینکه دنبال ترفیع درجس
میخواد با بزرگنمایی و اعترافاتی که به زور گرفته برا خودش ترفیع درجه بگیره
لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم .

پاسخ ها :

پرونده سازی توسط افسر آگاهی عدم رعایت حقوق متهم