مشاوره حقوقی رایگان - صندوق تامین

من در سال 92 تصادف کردم منجر به فوت سه نفر شد بیمه هم داشتم گواهی نامه هم داشتم و مدت 6 ماه زندانی هم کشیدم و بیمه ماشین توسعه بوده که برشکست شده بود و بیمه ایران بیمه رو پرداخت کرد پرونده بسته شد بود تا سال 99 که به من زنگ زدن از صندوق تامین خسارت های مالی که شما باید مابه التفاوت دیه رو پرداخت کنید والان از من شکایت شده ایا من باید مابه التفاوت رو مرداخت کنم یا نه مبلغ 120 میلون تمان میباشد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله مطابق قانون صندوق میتواند وجوهی که به نمایندگی از شما پرداخت نموده از شما دریافت نماید

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

بله صندوق حق طرح دعوی علیه شما را دارد و شما هم میتوانید با صندوق صحبت کنید تا مبلغ مورد نظر را به صورت اقساط از شما دریافت کنند