مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه با حق عزل به پدر شوهر

سلام من سال 93 به پدر شوهرم وکالت نامه با حق عزل ولی بدون تاریخ دادم چون از ایران مهاجرت میکردم و الان که برگشتم میخوام وکالت نامه را باطل کنم چون ایشون سو استفاده میکنه و حساب‌های من رو چک میکنه آیا وقتی من به دفتر خانه برای ابطال مراجعه کنم دفترخونه به ایشون اطلاع میده ؟ چون خیلی برام مهم هست که به اینصورت متوجه نشه ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دفترخانه اطلاع نمیدهد ولی بعد از مدتی خواهد فهمید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید عزل. وکیل را اعلام نمایید واز طرف دفترخانه اخطاریه به شخص ارسال خواهد شد مگر انکه خودتان به دفترخانه اعلام نمایید که شخصا به ایشان ابلاغ خواهید نمود