مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن یکی از دو سند رهنی از بانک

با سلام و درود خدمت همه دادراهی های عزیز بخصوص مدیریت و وکلای محترم
بنده در سال 99 یک وام برای شرکت گرفتم چون یک سند کفایت نمیکرد دو سند ارائه کردم و داخل هر سند مبلغی بعنوان وثیقه و رهن ثبت شده و برای هر کدام از سندها برگه رهنی وثیقه ای جدا نوشته‌ شده حال یکی از سند ها را صاحب سند لازم دارد و آنرا میخواهد مدت وام سه ساله با بازپرداخت 6ماه یکبار اولین قسط داده شده بعدی 4ماه دیگر فرا می‌ رسد حال من به بانک مراجعه و موضوع را گفتم اما بانک رئیس آن کار درست نیست لج کرده و میگوید یا همه را تسویه و یا ما هیچ سندی را تا پرداخت آخر نمی‌ دهیم لذا وکلای محترم خواهشا راهنمایی بفرمایید آیا من میتوانم ادعا کنم خانه ام را بابت فلان مبلغ داده ام و این هم مبلغ قید شده داخل سند و سند را آزاد کنم حق نگهدارتان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر طبق قانون تجزیه رهن امکان ندارد مگر با موافقت مرتهن ( بانک ) یعنی وام گیرنده
نمیتواند در خواست آزادی یکی از وثیقه ها را نمایید مگر مرتهن موافقت نماید