مشاوره حقوقی رایگان - هک پیامها و تماسها و انتقال 40تومن شارژم برای خود

سلام
یه نفر تو اپلیکیشن ... یه برنامه واسم فرستاد اسم برنامش....... بود و کاور بازار رو داشت بعد گفت نت ویژه کرونا از 12گیگ تا 100میده و منم نصبش کردم هک شدم و اون به پیامها و تماسهام دسترسی پیدا کرد و 40تومن از شارژم رو انتقال داد واسه خط خودش ک اینه : ..........
و بعد با شماره من همراه من نصب کرد و نت رایگان گرفت
حالا می‌خوام بدونم میشه ازش شکایت کرد و حکمش چیه؟
میتونم غیرحضوری و انلاین شکایتم رو ثبت کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید
ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شکایت به عنوان انلاین ندارم بایدتشریف ببرید دفتررخدمات قضابب

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید