مشاوره حقوقی رایگان - چگونه مزایده را باطل کنم

سلام من یک مرغداری ساختم. از بانک کشاورزی 560 میلیون وام گرفتم و بعد از قسط بندی وام، توان پرداخت اقساط را نداشتم، الان بانک 2دانگ از ملک را به مزایده گذاشته و به فروش رسیده، الان خواستم ببینم آیا راهی وجود داره که مزایده را باطل کنم؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در صورتی که اقساط را پرداخت نمایید میتوانیددرغیراین صورت خیر،ضمن اینکه اگرملک فروخته شده باخریدارسازش نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر لیکن اگه در تملک بانک است گویا برابر تدابیر رهبری مقرر است در صورت پرداخت تمامی حقوق مالی بانک توافقی میتوانید ملک خود را مسترد کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد از مزایده و اجرای تعهدات برنده امکان ابطال وجود ندارد