مشاوره حقوقی رایگان - قذف

باسلام و احترام ، خانمی بخاطر اینکه پسر مورد علاقش خواستگار من بوده پیامکی تحت عنوان تهمت خیلی زشت و افترا و فحش ناموسی برام فرستاد و خط رو خاموش کرد ، شکایت ک کردم فهمیدم صاحب خط کیه ، بعد5ماه خطشو روشن کرد و مطمئن شدیم کار صاحب خط بوده، الان آیا مجازاتش اجرا میشه؟ دختر مجرد هست و پدرشم فوت شده ، در حال حاضر دادیار هیچ اقدامی نکرده و باید مناظر باشم براش ابلاغ بفرستند، ولی آیا ممکنه مجازاتش لغو بشه چون دختره؟و اینکه می تونم بعد این قضیه اعاده حیثیت هم جدا شکایت کنم؟
باسپاس از وقتی ک میذارید،یاعلی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
جرم ارتباطی به از دست دادن پدر و مجرد بودن ندارد. در صورت دعدم اثبات ایشن می تواند به عنون اعاده حیثیت شکایت نماید نه شما

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگي به شكايت و ادله ابرازي شما دارد ولي دختر بودن و پدر نداشتن دليلي براي عدم مجازات نمي باشد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد