مشاوره حقوقی رایگان - آیا این جملات قذف است؟

سلام دخترعموی همسرم این پیامک ها رو فرستاده با چه عنوان شکایت کنم؟
گ و خور بدبخت هرزه خیابونی زنازاده ج... ن ... ده دو هزاری بی اصل و نصب حرومزاده.پدرس ....گ میدم تو خیابونا ب .... گ .... ا ... نت باید سالم بودنتو ثابت کنی. دزد کلاهبردار قولنامه ی خونمونو تو دزدیدی بیار بده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان قذف و توهین و فحاشی شکایت کنید.
توجه داشته باشید در خصوص قذف دادگاه ها معمولاً سخت‌گیری می کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید تحت عنوان توهین افترا شکایت نمایید

والدین شما می‌توانند تحت عنوان حد قذف شکایت کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه توهین و قذف و تهدید و افترا را مطرح نمایید
و شما باید با ارائه مستندات و دلایل ادعای خود را اثبات نمایید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام تحت عنوان قذف و افترا میتوانید طرح دعوی کیفری نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

قذف و توهین و فحاشی
مشهد عقاید جهت میگیری قضایی درخدمتم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ به نظر می‌رسد که قذف صورت گرفته است و اگر مقام‌ رسیدگی‌کننده این جملات را قذف محسوب نکنند حداقل این جملات در قالب توهین و فحاشی قرار خواهد گرفت. مجازات قذف 80 ضربه شلاق حدی و مجازات توهین از 6 میلیون تومان تا 24 میلیون تومان است.

مریم بهادر نژاد

مریم بهادر نژاد :

ماده 252– کسی که به قصد نسبت دادن زنا یا لواط به دیگری، الفاظی غیر از زنا یا لواط به کار ببرد که صریح در انتساب زنا یا لواط به افرادی از قبیل همسر، پدر، مادر، خواهر یا برادر مخاطب باشد، نسبت به کسی که زنا یا لواط را به او نسبت داده است، محکوم به حد قذف و درباره مخاطب اگر به علت این انتساب اذیت شده باشد، به مجازات توهین محکوم می گردد.
به اتهام قذف ،توهین ، افترا ( نسبت به متهم نمودن شما به جرم سرقت )
لازم به ذکر است که در جرم افترا سو نیت شرط تحقق جرم است در صورتی که اثبات نماید که سرقت نموده اید ایشان را نمیتوان به جرم افترا مجازات نمود.

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

قذف به سختی میتوانید ثابت کنید ولی به جرم افترا و وتوهین اقدام نمایید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
الفاظ مورد نظر می‌تواند باعناوین قذف وافترا وتوهین مرتبط باشد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تحت عنوان توهین و قذف و افترا قابل شکایت است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جرم قتل توهین و فحاشی میتوانید شکایت کنید