مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

سلام. همسرم به خاطر پرونده دزدی شش ماه حبس داره که چهارماه ونیم را از حبس سپری شده و برای مرخصی اقدام کردیم سیصد میلیون وثیقه خواستن در صورتی که اعسار دادیم و این پرونده شریک جرم دارد که خود این اقا ده شاکی دارد و فقط در یک پرونده که مبلغ 78 میلیون تومن می باشد با همسرم مشترک است که از این مقدار 39میلیون سهم همسرم است آیا میشود به وثیقه اعتراض کرد و جواز برای مرخصی گذاشت همسرم هیچ پرونده دیگه ای ندارد

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام خیر به مبلغ وثیغه قانونا نمی توان اعتراض کرد زبرا طبق بدهی و خسارت تعیین میشود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام خیر به مبلغ وثیقه نمی توان اعتراض کرد البته می توانید با قاضی صحبت نمایید که مبلغ وثیقه را متناسب با بدهی همسرتان تعیین نماید که به احتمال زیاد همین طور هم هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
وثیقه مذکور بابت مرخصی همسرتان است وقابل اعتراض نیست