مشاوره حقوقی رایگان - سلام زمین روستا خریدم طرف فروشنده من قولنامه عادی با مهر شوری

سلام زمین خالی با مدرک قولنامه بنگاهی سال 94 خریدم طرف فروشنده من قولنامه عادی با مهر شوری داشته حال همسایه از روی حسادت ادعا واهی کرده که زمین مال اونه خلاصه یکبار شکایت طرفه رد شد جریان حکم چه میشه

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. بدون بررسی مدارک نمیشه اظهار نظر کرد. اساسا در امر حقوقی بدون بررسی مدارک نمیشه نظر داد. این موضوع بستگی به احراز مالکیت کسی که طرح دعوی کرده دارد. اگر بتواند مالکیت خود را اثبات کند حکم به نفع او صادر میشه