مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

با سلام. زمین اوقافی با موقعیت زراعی جهت باغچه کوچک که چند سال پیش با وکالت بلاعزل و قولنامه خریدم شخص دیگری آمده و تصرف کرده و ادعای مالکیت میکند لطفاً راهنمایی بفرمایید چگونه اقدام بکنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

دادخواست یا شکایت تصرف عدوانی مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با توجه به مدارک و مستندات خود می توانید دعوای تصرف عدوانی مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مستندات باید بررسی و بر اساس آن دفاع صورت گیرد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،درخواست رفع تصرف عدوانی به استناد تصرف سابق نمایید یا احراز واثبات مالکیت وخلع ید انجام دهید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شكايت نماييد و از اوقاف هم كمك بخواهيد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دعوایی را مطرح کند باید دلیلی برای اثبات ادعا داشته باشد در غیر این صورت دعوا رد میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمین اوقاف قابل خرید و فروش نیست مگر تحت شرایط خاص

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید تشریف ببرید اداره اوقاف ببینید مالکیت منافع کدامتان را قبول دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تصرفات سابق داشته ایید ودیگری تصرف جدید نموده دادخواست حقوقی رفع تصرف عدوانی تقدیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است مدارک و مستندات مربوطه بررسی شود.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
خرید و فروش املاک موقوفی فاقد وجاهت قانونی میباشد و اثری بر آن مترتب نخواهد بود. منتها در صورت مالکیت فردی نسبت به ملک ، چنانچه فرد دیگری آن را تصاحب نماید ، میتوانید بعنوان تصرف عدوانی بر علیه وی در دادگاه طرح دعوا نموده و رفع تصرف وی را تقاضا نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید شکایت کیفری تصرف عدوانی مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خرید و فروش املاک اوقافی فاقد وجاهت قانونی است لیکن از طریق اداره اوقاف موضوع را پیگیری نمائید و جویا شوید مالکیت منافع تحت مالکیت کدامیک از شما می باشد اگر مالکیت شما محرز بود دادخواست رفع تصرف عدوانی تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بلافاصله شکوائیه رفع تصرف عدوانی را مطرح نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود با مدارکتان میتوانید دعوا تصرف عدوانی حقوقی مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌توانیدبا اثبات مالکیت دادخواست خلع ید دهید و یا مستقیماً دادخواست رفع تصرف عدوانی بدهید به استناد تصرف سابق خود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست رفع تصرف عدوانی به استناد تصرف سابق نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مدارک نیاز به رویت دارد تا راجع به اصالت مالکیت ایشان بررسی شود توصیه به مشاوره تلفنی و برسی مدارک میکنم