مشاوره حقوقی رایگان - ندادن پول ودیعه توسط موجر

به دلیل اینکه نتونستم خونه پیدا کنم و شرایط کرونا و تمدیدخودکار قرارداد با 20درصد افزایش قیمت .. دو ماهه که قراردادم تموم شده خونه رو تازه میخوام تخلیه کنم برم خونه جدید صابخونه پولمو نمیده اذیت میکنه در صورتی که توان مالی داره .. چکار کنم بعد از تخلیه میتونم پولمو بگیرم بهترین راه حل چیه ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام و درود
اگر قراردادتون نموم شده و اون رو تمدید نکرده باشید بله میتونید تقاضای مطالبه وجه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موجر موظف است همزمان با تخلیه وتحویل ملک ودیعه را به شما پرداخت نمایید