مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام خدمت وکلای عزیز
تومراحل بازپرسی که یک جلسه هم تشکیل شده. و پرونده کلاهبرداری که دوباره 40روز رسیدگی مجدد خورده باشه و ارجاع شده به آگاهی و آگاهی به نفع ما گزارش بده به دادگاه بعد از اون معمولا چه اتفاقی میفته حکم صادر یا جلسه دوباره؟
آیا امیدی هس به پولمون برسیم یا اون شخص کلاهبردار میتونه دوباره دفاع کنه و پرونده به تعویق بیفته؟
در ضمن چند نفر دیگر مثل من شاکی هستن .

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام.امکان تشکیل جلسه مجدد در بازپرسی و جلسه مواجهه حضوری وجود دارد . و پس از تمکیل تحقیقات مقدماتی بازپرس در این مورد اظهار نظر می کند .