مشاوره حقوقی رایگان - سوال راجع به کلاهبرداری اینترنتی

سلام و احترام. دیروز یعنی 14 سپتامبر 2021 یک نفر بنده را فریب داد و مبلغ 1300 دلار بصورت بیتکوین از من سرقت کرد. ایشان گفتند (از طریق چت در تلگرام) این پول را برای من در کارگزاری خودشان سرمایه گذاری میکنند و سود خوبی خواهد داشت و گفتند که بنده نام کاربری و پسورد مخصوص خودم را خواهم داشت. بلافاصله پس از واریز پول بنده را بلاک کردند و تمامی چت ها را پاک کردند. الان من فقط اسکرین شات پول واریزی را دارم. خواستم از محضر مبارکتان بپرسم ایا امکان شکایت به پلیس اینترپل را خواهم داشت؟ و آیا امیدی هست فردی که بنده از ایشان شکایت دارم مجازات شود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام امکان شکایت و ردیابی هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکایت کنید
پلیس اینترپل فقط در مسایل امنیتی و سیاسی ورود مینماید و نه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق پلیس فتا اقدام شود به علاوه در صورت لزوم میتوانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .از طریق پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای اقدام نمایید