مشاوره حقوقی رایگان - تعرفه های دادگاه خانواده

با سلام
در خصوص هزینه های اداری پرونده دادگاه خانواده از ابتدا مراجعه تا انتها که به رای طلاق منجر می‌شود سوال داشتم. باید کجا مراجعه کنم آیا با مراجعه به امور مالی دادگاه ریز این هزینه ها رو در اختیار بنده قرار می دهند؟ لازم به ذکر است بنده 2 سال تمام به دادگاه مراجعه میکنم هنوز نتیجه ای حاصل نشده و وکیل پرونده نیز به بهانه های مختلف از بنده پول گرفته اند. با تشکر

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،خیر
شما دادخواست ها و هزینه هایی که در خصوص پرونده ننمودید را می توانید از پرونده های مربوطه تقاضای کپی نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر حق الوکاله امری است توافقی
و وکیل تعهد به وسیله دارد ونه نتیجه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هزینه دادرسی در پرونده ودر نسخه دادخواستی که به شما تسلیم شده وجود دارد