مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

در مورد هزینه های طلاق میخواستم بپرسم که چقدر باید پرداخت کنم حدودش رو میفرمایید ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

هزینه دادخواست در حدود 300 تا 500 هزینه وکیل توافقی است بین 10 تا 30 میلیون تومان

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
بر اساس توافق طرفین ونوع طلاق می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هزینه دادرسی ، فقط در دعوای اجرای مهریه ، هزینه زیاد
است ولی در دعوای طلاق و دعوای نفقه و ... هزینه زیاد نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام،مبلغ زیادنیست درصورتی که توافقی دوطرفه باهم پیگیربشن ،ودرموردوکیل ممکن هست زیادشود،بستگی به توافق دارد،درصورت عدم بضاعت مالی بابنده ازطریق دادراه تماس بگیریدتاپیگیرپروندتون شوم