مشاوره حقوقی رایگان - ارث پس از جدایی

مرد هستم و از همسرم به صورت توافقی جدا شده ام. ایا همسر سابق در ارث بنده نیز شریک می شوند؟ یعنی اگر ارثی به من برسد ایشان هم می توانند ادعایی کنند؟ اصولا چه حساب کتاب مادی به جز حکم بین ما باقی مانده است؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام اگر طلبی از شما داشته باشد ارث شما قابل توقیف است

پرسشگر :

با سپاس. اکنون در حال پرداخت سکه به ایشان هستم. منظور من ان است که علاوه بر این سکه هایی که در حکم آمده است آیا ایشان می تواند مطالبه ای از ارث من داشته باشد؟؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر اگر طلاق گرفته اید ارث به ایشان نمی رسد فقط در خصوص بدهی شما در خصوص سکه می تواند ارث شما راتوقیف کند

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

خير از شما ارث نميبرد مگر اينكه محكوميت درمورد نفقه مهريه و حقوق مالي داشته باشيد