مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت حضوری خانوادگی تلفنی

سلام
من مدتی حدود یک سال با یه آقا رابطه داشتم. خام و بی تجربه بودم و فکر میکردم میخوام باهاش ازدواج کنم اما بعد متوجه شدم که چقد احمق بودم و این اقا نه از لحاظ فرهنگی نه خانوادگی و نه هیچ لحاظ دیگه ای به من نمیخورن. رابطه رو بهم زدم اما چون تو شهر کوچیکی زندگی میکنم ایشون از تمام جیک و پوک زندگی من (ادرس خونه، شماره تماس همه ی اعضای خانواده و تمام برنامه های زندگی من که خیلیا رو من به ایشون نگفته بودم و حدس میزنم یکی از دوستانم به ایشون رسونده) خبر دارن. چندین بار با شماره های مختلف برای من مزاحمت ایجاد کردن و من همه ی شماره هارو بلاک کردم. مادرم از قضیه خبر داره و گفت که بهش اهمیت ندیم تا بفهمه مهم نیست و بیخیال شه بره. پدرم خیلی حساسه و جرعت نکردیم بهش بگیم. کنار خونمون یه خرابس که صاحبش نمیاد خونه رو بسازه و فقط چند تا نگهبان یه لاقبا گذاشته
من متوجه شدم که این اقا به نگهبانای توی خرابه پول داده که من رو تحت نظر داشته باشن وقتی از خونه میرم بیرون نگهبانا فورا گوشیشون رو در میارن و بهش خبر میدن
چندین بار از خونه خارج شدم و متوجه شدم این اقا اون طرف خیابون من و زیر نظر داشت. من توی خونواده مذهبی بزرگ شدم و ثانیه ای نیست که از کاری که کردم پشیمون نشده باشم اما هرچی به این اقا میگم که بهشون علاقه ای ندارم تصور میکنن که من ایشونو میخوام اما خانوادم مخالفن. روز تولدم یه خانم با من تماس گرفتن و گفتن که پستچی هستن و برام یه بسته دارن من بسته رو تحویل نگرفتم چون میدونستم از طرف این اقاس اما چند روز بعد یه دختر همسن خودم در خونمون اومد و گفت برام یه بسته داره من باز هم بسته رو تحویل نگرفتم. مدتی پیش من متوجه شدم تلگرامم هک شده بود و دست یک نفر دیگه بود فورا تلگرام رو پاک کردم. ایشون از این طریق تمام مخاطبین من رو به دست اوردن و دیگه نمیدونم چه اطلاعاتی از طریق دوستان و اشنایان من گرفتن
الان یکی از دوستان خانوادگی با من تماس گرفتن و گفتن که این اقا با ایشون تماس گرفته و حتی بهشون گفته که من به ایشون علاقه دارم
یعنی ایشون همه جور مزاحمت برای من ایجاد کردن من از پیامها و تماس های ایشون اسکرین شات دارم. میخواستم بدونم میتونم ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت داشتن مدارك ميتوانيد شكايت كيفري نماييد ً
در صورت نياز تماس بگيريد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله باید شکایت کیفری مطرح نمایید
جهت مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اقدامات مختلفی میتوانید انجامددهید توصیه میشود از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید