مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار نهایی تخریب عمدی خودرو

ضمن عرض ادب و احترام
چندی پیش جهت انجام امور اداری به کلانتری محل سکونت خود مراجعه و خودروی شخصی خود را دقیقا مقابل درب اصلی کلانتری پارک نمودم. حدود 10 دقیقه بعد که به خودرو مراجعت نمودم با اطلاع رسانی دژبان کلانتری متوجه تخریب خودروی شخصی گردیده و مراتب به 110 اعلام و مامورین انتظامی و راهور در محل حاضر شدند. چون راننده متخلف پس از ایراد تخریب به خودروی بنده اتومبیل خودش را پارک و محل را ترک کرده بود. از طریق شماره پلاک خودرو متخلف شماره تلفن اخذ و با وی تماس حاصل گردید. وقتی در محل حاضر شد علیرغم کارشناسی راهور و تشخیص قصور از ارائه مدارک سر باز زده و بدون تعیین تکلیف محل را ترک نمود. با بررسی دوربین های مدار بسته کلانتری متوجه شدم که راننده بصورت خلاف جهت وارد کوچه شده و برای این که برای پارک خودرو خود فضا ایجاد کند بصورت شاخ به شاخ طی چندین نوبت به اتومبیل بنده خسارت وارد نموده است. روشن و خاموش شدن چراغ ترمز و دنده عقب حاکی از آن است که تخریب حداقل طی دو بار برخورد انجام شده. تصاویر ضبط شده دوربین و اظهارات شهود مبین عمدی بودن قضیه میباشد که دادیار به هیچ یک از آنها استناد ننموده. چطور به این قرار اعتراض کنم.
ممنون میشم اگر زودتر جواب بدین.

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با اعتراض به قرار که در دادگاه کیفری 2 مطرح می گردد شما میتوانید از شهود و صورتجلسه پلیس 110 و بازبینی دوربین توسط پلیس قرار مزبور را نقض کنید .