مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی پلیس در تصادف

با سلام ، در یک تصادف ماشین پرونده به دادگاه ارجاع داده شده برای بررسی خسارت ماشین ودیه مجروحین تصادف ، آیا برای اعتراض به کروکی پلیس که الان روی پرونده است باید جداگانه دادخواست اعتراض به کروکی نوشت وبه دادگاه داد یا زمانی که دادگاه تشکیل شد اعتراض به کروکی پلیس را به قاضی برای بررسی مجدد تقدیم کتیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیاز به دادخواست نیست می توانید اعتراض خود را به شعبه ارائه دهید