مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آرایشگاه زنانه

با سلام
من در یک ساختمان مسکونی زندگی میکنم و طبقه پایین مایه مرکز ناخن زدن خیلی رفت و امد زیاده و خیلی سروصدا ما اسایش ندارم مجوزم ندارن هر چقدر هم که تذکر میدیم بی فایده است چند بار هم به شهرداری زنگ زدیم ولی کاری نکردن لطفا راهنمایی کنید ممنونم به اتحادیه هم زنگ زدم ولی کسی پاسخگو نبود

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
در ساعات مزاحمت با کلانتری تماس بگیرید تا صورتجلسه شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر مجتمع مسکونی باشد ، شما میتوانید شکایت مزاحمت را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ابتدا با توافق حل نمایید در این وضعیت اقتصادی بیکار نشوند اما اگر ادامه پیدا کرد می توانید شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می‌توانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید.