مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

با سلام ، همسر بنده سال 90 به پرداخت دیه 46 میلیونی محکوم شد و پس از پذیرفتن اعسار ، 20 درصد از مبلغ کل دیه را پیش پرداخت کردیم و بقیه را به شکل قسط می‌پرداختند. در حالی که فقط 6 میلیون مانده بود تا بدهی ما تمام شود ، تمامی حساب های بانکی ما را بدون اخطار یا حتی یک پیامک ، مسدود کردند و 50 میلیون از پول ما را به حساب دادگستری ریختند. بر اساس ماده 490، قسمت باقی مانده از دیه ما باید به نرخ روز محاسبه شود ، چرا همه را محاسبه می‌کنند و می‌گویند نزدیک به 300 میلیون بدهکاریم. شما را به خدا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله صحیح است و فقط مقداری از دیه که پرداخت نشده است باید طبق قیمت روز محاسبه بشود
حضورا به شعبه اجرا احکام مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مطابق ماده 490مجازات اسلامی
درصورتی که پرداخت کننده بخواهد هر یک از انواع دیه را پرداخت نماید و یا پرداخت دیه به صورت اقساطی باشد، معیار، قیمت زمان پرداخت است مگر آنکه بر یک مبلغ قطعی توافق شده باشد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نرخ دیه بر اساس زمان پرداخت حساب میشود و دیه باقیمانده به روز محاسبه میشود