مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

سلام وخسته نباشید
اینجانب برج 7 سال 99 به پرداخت 3درصد دیه محکوم شدم برج 5 قسط بندی کردم کا باید 5 تومن نقد میدادم ماهی 1200 ولی تا الان ندادم حکم جلبم اومده اگه باز بخوام دیه رو قسط بندی کنم باید 5 تومن نقد و بدم قسطیش کنم یا کل دیه رو میتونم باز قسطی کنم
یه سوال دیگه دارم از کل دیه 3درصد به شاکی پرداخت میشه دادگاه از دیه پولی بر میداره یا کل دیه رو به شاکی میده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا پیش پرداخت و اقساط معوقه را پرداخت نمایید و سپس درخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایید
و تمام دیه متعلق به شاکی خواهد بود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید اقساط و پیش پرداخت را بپردازید سپس دادخواست تعدیل تنظیم کنید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا پیش پرداخت و اقساط معوقه را پرداخت نمایید و سپس دادخواست تعدیل تنظیم کنید و دیه متعلق به شاکی می باشد