مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

ضمن عرض خسته نباشید
مهریه ام رو اجرا گذاشتم و همسرم چیزی به نامش ندارد ولی پدرشوهرم مال و ثروت فراوان دارد، درخواستم به دادگاه رفته و برای همسرم اس ام اس اومد که برود دادگاه و هنوز برای من اس ام اس نیومده و از کسی پرسیدم گفتن که جوابش برای شما می آید سوالم این است که حالا که همسرم چیزی ندارد و 100 عدد سکه عندالمطالبه دارم و 100 عدد عندالاستطاعه
با اینکه چیزی بنام ندارد چی مشود؟
و اینکه میتونم مهریه ام رو از پدر شوهرم که دارد بگیرم اگر آره چگونه؟؟
خیلی ممنون از جواب شما

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مهریه به عهده شخص همسر شماست و نه پدر او و در صورت نداشتن مال با درخواست اعسار همسر شما مهریه به صورت اقساطی پرداخت میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود طریق سامانه نماد اعتماد شکایت خودرا طرح نمایید
پاسخ خود را بنویسید...