مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. الان بیشتر از 1سال است درخواست مهریه کردم و چون پدرشوهر برای یه شهر دیگه زندگی میکند و نیومده دادگاه برام نیابتی زدند باید این همه راه برم شهر دیگه بعد از 1ساله دوباره درخواست جلب و توقیف اموال بزنم
زمین کشاورزی زیاد دارد و دام زیاد
ولی تو ثبت احوال هیچ به نامش نیست
منم به شدت احتیاج دارم به پول
کی مشکلم حل میشود الان خرج پسرم رو خودم میدهم با اینکه حضانتش هم ندارم 16سالش است
باید چک کنم سریع به نتیجه برسم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموالی به نامش نداشته باشد کاری نمیشه کرد
می توانید حکم جلب بگیرید

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما-مشخخص ننموده ایید چرا پدر شوهر بایستی مهریه بپردازد؟

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق اقدامات انجام شده وجود دارد تا راهنمایی درست و کامل انجام شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یک وکیل در آن شهر بگیرید