مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان اجرای نیابت توسط مجری نیابت

باسلام موبایل سرقتی بنده ردیابی شده و دسته یه خانم 25ساله تو ایلام. قاضی نیابت زد برا ایلام و تو ثنا زده اولا قرار اعدادی صادر شد و نامه نیابت به شهر ایلام صادر و ارسال شد و گیرنده مجری نیابت: شهر ایلام
حالا این قضیه چقدر زمان میبره و ایا اون شخصو به تهران ارسال میکنن یا در دادگاه خود ایلام رسیدگی میشه چون دادیاری که نیابت صادر کرد گفت چون کسی که ازش شاکی هستی یه دختر 25سالست یکم پیچیده میشه اوضاع مگه ربطی داره متهمی که گوشی سرقتی بنده دستشه خانم یا اقا باشه و چند سالش باشه؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زمان دقیق مشخص نیست و در اختیار شعبه رسیدگی کننده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ارتباطی به نوع مذکر ومونث بودن ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حداقل باید 6 ماه حضور داوطلبانه داشته باسند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادگاه ایلام در حدود نیابت عمل خواهد کرد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر ربطی به جنسیت و سن ندارد و دادگاه ایلام در حدود نیابت عمل خواهد کرد.