مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش و تعویض پلاک داده ام خریدار تعویض پلاک انجام نداده

سلام
فروشنده خودرو هستم به خریدار وکالت فروش و تعویض پلاک دادم، تاریخ وکالت تمام شده و خریدار هنوز خودرو را تعویض پلاک نبرده، خودرو را فروخته و تماس میگیرم پلاک رو برای ماشین جدید میخوام، خیلی بیخیال هست،
با وجود وکالت از نظر قانونی مشکلی ایجاد نمیشود با پلاک من تردد میکنه؟
پلاک رو بخوام چه کار کنم؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال بفرمایید/

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
تا زمانی که پلاک شما روی ماشین است مسئولیت با شما تمام.جریمه ها و حتی خلاف کردن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دادخواست الزام به فک وتعویض پلاک بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک پلاک دهید چون تمام خلاها و جریمه های این خودرو مسئولیتش با شماست.