مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از موقعیت شغلی - تهدید و ارعاب

با سلام. من عضو هیات علمی دانشگاهی هستم که پست مدیریتی بالایی هم دارم. شخصی که خود را عضوی از ....... معرفی میکرد و با شماره تلفن هان سازمان به تلفن اداری من تماس گرفت و درخواست انجام سریع کار خواهرزاده خود که دانشجوی دانشگاه ما هست را داشت. ایشان در تماس اول مرتب میگفت که با چند وزیر آشنا است و به راحتی میتواند با یک صحبت، از وزیر بخواهد که کار خواهرزاده اش را انجام دهد. توضیحات من هم مبنی بر طی مراحل قانونی اثری نداشت و ایشان تهدید به شکایت به وزیر و انتقاد به مدیریت دانشگاه و خود دانشگاه را مرتب تکرار میکرد (حداقل 5 بار). در آخر مکالمه اول هم بشکل دستوری خواستند که با دستور مستقیم با مضمون انجام سریع کار (و طبق خواسته خواهرزاده اشان) خواستند تا فردای روز مکالمه کار انجام گردد. با اظهار من که کار به این سرعت نمیشود قرار شد هفته بعد تماس بگیرند. بعد از تماس ایشان من موضوع را به اداره حراست دانشگاه گزارش کردم و بنا به توصیه ایشان قرار شد در تماس بعدی من مکالمه ای با ایشان نداشته باشم. در مکالمه دوم ایشان پیشرفت کار را پرسیدند که من فقط به گفتن عبارت در حال انجام است اکتفا کردم و مکالمه تمام شد. فردای مکالمه دوم ایشان تماس گرفتند و وقتی من به ایشان گفتم در حال انجام است و چرا شما اینقدر تماس میگیرید و این مسئله به لحاظ اداری به شما چه ارتباطی دارد شروع به بی احترامی و گنده لات بازی در آورد و گفت که به وزیر شکایت می کند و بالاخره نتیجه مثبت را از دانشگاه میگیرد. در این بین هم به من و هم دانشگاه اهانت کرد.
من از این فرد شکایت دارم که با استفاده از موقعیت شغلی خود ارعاب، تهدید و اهانت به من و دانشگاه را ابراز نمود. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ای کاش شما صدای ایشان را ضبط میکردید
در صورت شکایت از باب توهین و سواستفاده از موقعیت شغلی ، شما باید بتوانید ادعای خود را با دلیل و مدارک در دادگاه اثبات نمایید زیرا در دادگاه حتما ایشان منکر توهین خواهند شد و چون شما ظاهرا هیچ ادله ای مبنی بر توهین ندارید بهتر است موضوع را از طریق اداره حراست دانشگاه دنبال نمایید

ولی اگر صدای ایشان ضبط شده باشد و شما به آن صدا دسترسی داشته باشید. میتوانید از طریق مراجع قضایی شکایت نمایید

از باب توهین به دانشگاه ، چون موضوع جنبه شخصی ندارد باید اداره حقوقی دانشگاه ، پیگیر موضوع باشد

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتررجبی پور: باسلام درفرض مطالب بالا می تواید ازایشان با عنوان سوء استفاده ازمقام وموقعیت شکایت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با عنوان سوء استفاده ازمقام وموقعیت شکایت کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید حسب مورد مابقی موارد اقدام خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به عنوان سوء استفاده از مقام و موقعیت شکایت نمایید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
قابل پیگیری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد سوء استفاده از مقام و موقعیت و استعلام مکالمات تلفنی امکان شکایت وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید در خصوص توهین و تهدید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید شکایت کنید اما با دلایل اگر صدا هم داشتید دلیل نمی شد.