مشاوره حقوقی رایگان - قانون تبعیت از همسر

با سلام خدمت شما عزیزان
بنده شغل آزاد دارم و همسرم کارمند بانکه و به دلیل بعضی مشکلات میخوام به شهر دیگری مهاجرت کنم. جایی که الان هستیم نورآباد لرستانه و جایی که میخواییم مهاجرت کنیم خرم آباد لرستانه ! الان دو ساله واسه انتقال همسرم امروز و فردا میکنن و این اواخر هم گفتن اصلا نمیشه انتقالش بدید تعهد خدمت داره! خواهشا با توجه به مشکلات عدیده ای که من دارم راهنماییم کنین چکار کنم؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام نوع سازمان شما در انتقال محل خدمت بسیار موثر است

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام ابتدا درخواست را به نهاد مربوطه مطرح و درصورت گرفتن جواب منفی با ارایه دلایل به دیوان عدالت اداری شکایت کنید