مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند پسر 16 ساله

با سلام
همسر حدود یکسال است منزل را ترک کرده زندگی ما طی 25 سال زندگی در تهران ساکن بوده ایم اکنون همسرم در شهرستان منزل اجاره کرد و من و دو فرزندم در تهران؛ آنها مشغول تحصیل و بنده مشغول به کار هستم و ایشان هیچ نفقه ای به ما پرداخت نمیکند برای فرزند پسر 16 ساله ام درخواست نفقه کردم قاضی شورای حل اختلاف مبلغ ماهیانه 350 هزار تومان تعیین کرد اما همسر به این رای اعتراض کرده و در لایحه خود عنوان کرده که چون پسرم زیر سن قانونی است باید از وی تمکین کند و به شهرستان برود تا به اون نفقه بدهد
وقتی پسرم در تهران درس میخواند آیا ایشان میتواند برای پرداخت نفقه این شرط را بگذارد.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛خیر، احتمالا رفتن پسر شما به شهرستان به درسش آسیب خواهد زد.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر .تفرقه فرزند با پدر است بدون هیچ قید وشرطی