مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع و شکایت از طرف که عکسهای بنده را پخش کردن .

باسلام. بنده آقا مدت 2 سال با یک دوستم که زن و یک پسر 7ساله دارد هم خانه بودیم و مثل اعضای یک خانواده بودیم بنده با شلوارک و رکابی خونه مینشستم دقیقا مثل خونواده خودم و ما کاملا باهم راحت بودیم و عکسهای خانوادگی زیادی از جشن تولد عید مسافرت و خونه با لباسی راحتی شلوارک و زیر پیرهن در گوشیم داشتم یکی از دوستانم با هم معامله ماشین انجام دادم چون یک مدت بهش بدهکار بودم نمیدونم از کجا عکسهای منو برداشته بود و برده خونه پدر خانم دوستم وگفته این آقا با دختر شما و شوهرش در یک خونه هست و با این لباسها هستند و... الان خانواده خانم دوستم خیلی از دوستم ناراحت و شاکی هستند و باعث ایجاد افکار اشتباه در خانواده ها شده است سوال 1_ آیا بنده میتوانم از این آقا که عکسهای من رو برداشته شکایت کنم و با چه عنوانی میتوانم شکایت کنم؟؟
2_- در عکسهای بنده چندعکس با لباس نظامی بود که بنده صرفا عکس گرفته بودم و ایشان تهدید میکنه و عکس من را چاپ کرده که تو با عنوان نظامی از من ماشین خریدی و تهدید به جعل عنوان و کلاهبرداری میکنه درحالی که خدا شاهده اصلا چنین ادعایی درست نیست و فقط سوءاستفاده از عکس من را میکنه و چند معتاد هم بعنوان شاهد استشهادیه پرکرده که این اقا خود را نظامی معرفی کرده است .
خواهش میکنم بصورت کلی راهنماییم بفرمائید چون زندگی مشترک دوستم کاملا درخطره و چکار کنم برای دومورد ؟؟

ممنون وسپاسگزارم .

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام موضوعتون باید کاملا بررسی بشه..برخی اقدامات عنوان مجرمانه داره..