مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع، تخریب و نوسازی

با سلام خدمت وکلای محترم سوالی که بنده دارم این است که من به همراه 5 نفر دیگر به عنوان مالک در یک آپارتمان هرکدام واحدی داریم. به دلیل بالا بودن سال ساخت (1371) قصد تجمیع و تخریب و نوسازی داریم متاسفانه همه بجز یک نفر موافق اینکار هستند و در صورتی که اینکار انجام نشود در آینده خسارات جبران ناپذیری به همه تحمیل می شود حال با این وجود آیا راهکار قانونی برای اینکار وجود دارد که یک نفر حق دیگران را ضایع می کند؟ لازم به ذکر است مالک مورد نظر در خارج از کشور (آلمان) زندگی میکند و به هیچ عنوان قصد همکاری ندارد. با تشکر از راهنمایی دلسوزانه شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله باید ابتدا توسط 3 نفر از
کارشناسان رسمی دادگستری تایید نمایند که عمر ساختمان به پایان رسیده و بیم خطر و ضرر مالی و جانی دارد و سپس باید دادخواست اجازه تجدید بنا به علت پایان عمر مفید ساختمان به طرفیت شخصی که مخالف است را مطرح نمایید و باید یک منزل اجاره ای برای شخص مخالف تجدید بنا بگیرند و ..
جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما دادخواست دهید به طرفیت شخص مخالف و تقاضای کارشناسی نمایید تا کارشناسی شود و در صورت تایید واحدی را برایش باید اجاره نمایید اما در انتها می توانید از سهمشان کم نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کار شما نیست همگی یک وکیل بگیرید کار را برای شما جمع کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پروسه انجام اینگونه امور زمانبر بوده وابتدا باید سه کارشناس بیم خرابی و خطر ساختمان را تایید نمایند تا بتوانید دادخواست تخلیه وتجدیدبنا را بدهید
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کارشناس رسمی دادگستری خسارت مالی و جانب را تائید کند می توانید الزام یک نفر را بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کارشناس رسمی دادگستری خسارت مالی و جانب را تائید کند می توانید الزام یک نفر را بخواهید