مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند و درخواست ابطال قولنامه فروش

با سلام. بنده 5 سال پیش یک خودرو 405 را به صورت وکالتی ( تعویض پلاک ) به فروش رساندم و موکل بنده خودرو را به نام شخص سوم پلاک زد و یک چک داد که پاس نشد و من فقط آن را برگشت زدم و دیگر سند نزدم الان بعد پنج سال شخصی دیگر که دومین پلاک بعد از من را دارند از من شکایت کرده اند و سند میخواهند آیا دادگاه با توجه به چک و وکالت فقط تعویض پلاک خودرو را به من برمیگرداند!

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به مطالبه وجه چک اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر اگر شما چکی دارید باید بر روی
چک اقدام نمایید و شکایت مطالبه وجه چک را مطرح نمایید مگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
طرف ایشان شما نمی باشید.
شما بر روی چک اقدام نمایید.
در صورتی که پاسخ خودرا نگرفته یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید از طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نسبت به مطالبه وجه چک اقدام کنید و سند هم به بررسی نیاز دارد