مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص زمان از بین رفتن پرده بکارت

لطفاً خواهش میکنم جواب منو بدید پای مرگ و زندگیم وسط .‌.من 10 سال پیش با یه آقای آشنا شدم خیلی بچه بودم و بهم گفت قصدش ازدواج با مهر و محبت منو گول زد و بعد دو سال باهام رابطه جنسی کامل برقرار کرد کلا 4 بار رابطه داشتیم بعد هم منو رها کرد .7 سال بعد من بعد از کلی مشکلات روحی روانی هک برام ایجاد شد با یک آقای آشنا شدم بهم درخواست ازدواج داد و من بهش توضیح دادم که چه اتفاقی برام افتاده و ایشون با رضایت کامل قبول کردن و ما عقد کردیم و رابطه داشتیم بعد از دو ماه شروع به ناسازگاری کرد و بعد هر رابطه منو کلی اذیت میکرد و 6 ماه و 4 ماه منو ترک میکرد که نمیتونم فراموش کنم دختر نبودی و رفت . بعد که من برای نفقه شکایت کردم و حکم بازداشت براش اومده تو این جلسه میخواد بگه که من دختر نبودم تنها مدرکش چندتا پیام بود که خودم پاک کردم از گوشیش. الان منو ببرن پزشک قانونی معلوم میشه من چندین سال قبل بکارتمو از دست دادم الان تقریبا 1 سال و خورده ای ک با شوهرم سکس داشتم . اگه خانوادم بفهمن...

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نگران نباشید ادعای زوج بی معناست ونفقه به شما تعلق خواهد گرفت
درصورت نیاز به توضیحات بیشتر از پنل مشاوره تلفنی استفاده فرمایید |

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر اصل بر داشتن بکارت در زمان عقد خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصل بر داشتن بکارت در زمان عقد خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوج نمی تواند ادعای خود را اثبات نماید نگران نباشید